Saturday, May 30, 2009

RENEW VISA!



Baru je abis pack barang sebab pagi-pagi besok nak balik KL. Disebabkan work permit tak dapat lagi, so aku cuma boleh stay kat sini sebulan je dan tiap2 bulan kena keluar untuk renew visa. Best jugak at least balik KL dan boleh makan lagik.

Ingatkan nak ambik cuti next week tapi tak lepas la pulak. So, pagi-pagi Isnin aku akan balik ke Saigon semula sambung kerja.

Gitulah ceritanye!

10 comments:

Lily.Lulu said...

oh gitu citenya
lambat ye work permit ni nak dapat
tapi mmg bagus la, ada la reason dapat balik kl kan
hihi ~

hope to see u bang !
take care ~
:D

mother of two said...

tapi yg kat atas tu bukan pasport en.rawa kan??? ekekekeke

hazlin said...

Dah ke saigon takkan sawadikap lagi kan...
cuti ni bolehla update...

Selamat terbang ke KL..

Leez said...

bestnya kerja mcm u ni. Merantau ke negara orang, luas pandangan. Next trip ke mana plak?

Lily.Lulu said...

kita dah update blog bang !
;)

Beruang Madu said...

Lahhhh kalau dah macam tu tak yah mintak permit lah... kerja jer toksah pusing pusing kepala... cukup bulan balik kampung... kan kan kan

orangrawa said...

Lily...aaa...bak kata pepatah sambil nyelam minum air...!!

Shiela...tak jumpa plak gambor pasport msia!!

KaklIn....tengah berusaha untuk menghapdet tapi selalu terlepas!

Leez....tak taulagi...ingat nak ke barcelona....tapi tak kompirm!

AbgBear....memang betul tu,....lagi best!!

kerol said...

nk ke barcelona?wah, bestnya..
nway, blog abang nie mmg best..wlaupun baru setahun sy follow:)

orangrawa said...

kerol....thanks sebab baca....skrg tak brapa sempat nak hapdet!!

Nikli said...

hehhee..
xpe, bole slalu balik..