Wednesday, February 4, 2009

BUSY YANG AMAT!!

Lately ni tak sempat sangat nak hapdet blog sbab teramat busy. Skrg tengah ada kat KL sebab kena attend training sebelum ditransferkan ke negara lain. Hari pagi Sabtu kena balik Phuket. Then hari pagi Rabu kena datang meeting lagik kat KL. Balik plak hari Khamis pagi. Kemudian pagi Sabtu kena datang KL sebab Ahad dah kena pergi ke negara baru untuk handover selama seminggu. Balik semula ke Phuket hari Sabtu. Then aku ada 4 hari je kat Phuket sebelum aku mengucapkan Sayonara buat staff dan kawan-kawan aku kat sana.

Memang letih aku bulan ni dibuatnya.

12 comments:

awieworld said...

huiyoooo bro..busy yg amat....gua pun busy gak.

outstation...taip report kat opis...belajar masak kat umah...ngaji Quran...outstation....taip report...cuti tido jer kat umah...melantak banyak2 bila dah lapar tak hengat....basuh baju sendiri,...mandi sendiri...hehehehehe

Anonymous said...

Salam Bro -

boleh kurus kalau asyik ulang-alik cenggini bro.....< boleh k?>>>>.
anyway All The Best....

C.N.W

orangrawa said...

awie...pergh buzy giler ko tu!!

CNW....kurus......hehehe mudah-mudahan le kot!!

Anonymous said...

...........hmmm...anak sapa lah yang rajin ngaji tu???...

Ziana said...

bz tol tuh..
sy yg baca nih pon pening n penat..
kejap kl kejap phuket kejap kl..
:P

p/s: abg zul. thanks for d'dinner
:)

are you said...

salam bang zoul...

wahhhh bz giler ye...tu blum jd pm lagi tu.

anw, good luck kat tmpt baru...

Lily.Lulu said...

bizi sokmo ye bang
kejap ke sana
kejap ke sini

letih letih ..
tapi dah tugas nak buat mcm mana kan ??

harap2 semuanya berjalan lancar
all the best bang !!
:)

tq for the dinner and ole2 !!

mOhD^.^rAz said...

Busy yg amat nie..
chaiyok2..jaga kesihatan tue paling penting...

zany said...

masa muda2 ni bagus travel banyak, merantau sana sini, jauh perjalanan luas pengalaman. Apa pun wish you good luck & all the best

orangrawa said...

Ziana...mmg busy sampai blog pun tak sempat hapdet! Dinner itu small matter!

Lily....tu le mmg bz sesangat time ni!

Raz...itu paling penting....sihat sokmo!!


Zany...tks for the wish!

Nikli said...

Hectic nya..

btw, thanks for e ole2..lily dah passed barang kecik comel tuh last weekend..

thanksss..

:)

orangrawa said...

Nikli....small matter tu!