Monday, August 8, 2011

FROM DUBAI WITH LOVE!!



Salam Ranadhan Kareem from Dubai!!

Saje je nak share makan Nasi Mandy kat Dubai masa bulan puasa ni...amatlah sedap dan syukran...walaupun mahal!!

Well.....kat Dubai ni segalanya mahal!!!

9 comments:

lillies said...

cedapnye...nak cikit bole?hehehe..

syieda said...

gud luck bekerja lagi jauh dr kl. owh pasni bole la tanya pasal dubai pulak yer..

orangrawa said...

Lilies....memang teramat sedap....sila jamah!!!
Syieda....inshallah memang Dubi akan di explore!!

Abg Bear said...

Salam Zul... uihhhhh lamanya tak ke sini tup tup dah pindah dari hutan hujan tropika ke gurun panas... satu donia hang pegi noooo.... makan kontrol sikit kat sana tu... nama jer mahal tapi bagi badan dipam pam tu

orangrawa said...

Salam Abang Bear...lama tak hapdet ni sebab lupa password pulok...skrg dah jumpa balik....apa cerita orang KK?

Naramas Aman said...

salam. Nak tahu pengalaman saya di ng luar? Sila lawat blog sy
http://nota-kembara.blogspot.com

Naramas Aman said...

Salam. nak tahu pengalaman sy di luar ng? Lawat http://nota-kembara.blogspot.com

orangrawa said...

salam Naramas.

Anonymous said...

suka baca bloq nie mcm2 cte pasal tmp org..