Tuesday, January 1, 2008

HAPPY NEW YEAR 2008



Selamat Tahun Baru diucapkan buat semua. Since aku baru sahaja berpindah ke rumah baru aku kat Subang Jaya ni, so tahun ni jugak segerombolan family aku datang kesini untuk sama-sama meraikan tahun baru. Dari balcony aku ni jelas sesangat fireworks dari Sunway Pyramid. Cantik sangat bunga api buatan manusia ni. Seronok anak-anak sedara aku melihat free show nih. Tapi aku sesungguhnye tension yang amat sebab aku nye camera ada problem......time-time ni la plak. Hampeh betui!!!

Anyway, sekali lagi aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru semoga dilimpahkan lagi rezeki dan moga-moga hari mendatang yang baik-baik lah aje hendaknye.

Azam baru aku............AKU NAK JADI KAYA!!!


2 comments:

awieworld said...

selamat tahun baru...ahaks...

azam nak jadi kaya?... ajak la aku sekali... aku tengah miskin nie...plz plz... :0

orangrawa said...

ada caranye.....aku sekarang tengah berusaha kearah itu sbb kawan2 aku yg lain semua dah meriah dgn kekayaan dia orang