Wednesday, February 24, 2010

LAST WEEK PUNYA CRITA!!!



Ya tuan tuan dan puan puan.....lamanya aku tak bersiaran. Sebuk ngan cutilah then kerja lah pastu macam-macam lagi. Rasa malas nak hapdet pun iya gak.

Last week balik kampung jap then lepak kat KL beberapa hari. Most of the times kat KL tu aku asyik makan aje....siang makan, tengahari makan dan malam pun makan......opsss...tengah malam pun aku makan gak. Sebab asyik makan je, kebuncitan perutku menjadi-jadi rasanya........sampai sempitlah baju aku (errrr ke baju tu yang kecik???)

Last week jugak aku bershopping le sikit.......akhirnya aku dapat laptop baru. Laptop Samsung aku pakai selama ni dah kaput terus.....yelah dekat 10 tahun aku pakai rasanya. Fikir punya fikir dan 2-3 kali gak aku pusing2 Low Yat Plaza tu dan akhirnya aku sambar MacBook kaler putih ni. Teruja sangat sebab aku ni first time user Mac dan laptop putih ni cool dan aku suka.
Nak memudahkan, aku siap beli lagi Mac For Beginner untuk bahan rujukan. Sekarang ni aku masih tak explore lagi buku tu.....nantilah kalau rajin.




Last week jugak masa aku ronda ronda kat OU, tershopping la plak jersey rugby kat Canterburry shop. Memang tak plan tapi bila aku anmpak jersey New zealand untuk Rugby World Cup 2011 tu, teruja plak aku. Harga boleh tahan....tapi nak jugak sambar jelah. Yang teruk tu sampaikan terbeli dua......pokai....pokai.

So, sekarang dah ada balik ke Saigon start kerja. Rasa malas tu menebal la kan sebab dah lama cuti.

9 comments:

catz said...

OR,

lawanya baju rugby tu..hijau+biru.
waa..lamanya nak tunggu ko update blog.
keep writing ya.

Anonymous said...

kena writing.. bagi info jejalan hehhehhe

Anonymous said...

Salam..
masih di kl or dah pulang.. saya nak Laos n Vietnam dr 16 - 22 March.. ni nak tanya org yg dah duduk sana :)

jojie said...

salam,
OR masih di kl atau dah pulang Saigon. sy nak ke sana next 2 week..agak2 sesat boleh minta bantuan tak :))

mother of two said...

baju tu yg kecik..abg rawa still maintain..takpe gi makan lagi bebanyak:)

orangrawa said...

Catz...dah mula nak start nulis balik this week!!
Ano.....inshallah mana yang boleh dibantu, akan saya bantu...no problem.
Jojie...boleh apa salahnya!!
Mo2....hehehhe....ini yg buat nak makan lagik nih!!

jojie said...

OR.. ngeri nye di HCM heheheh.. mcm2 hal dpt tp malangnya tak dpt contact u..ntah apa nye hotel tu internet nye nak buka blog pon tak leh citt... email u plak tak tau hehehe

orangrawa said...

jojie......ye ke? awat tak try kat banyak tempat sini wifi...

che'Burn@che'Qis said...

perghh...smart seh bj ragbi tuh. jealous beb!..