Saturday, June 27, 2009

HARI ULANG TAHUN KU!



Hari ini bersamaan dengan tanggal 27 June adalah merupakan ulang tahun kelahiran aku. Happy birthday untuk diri sendiri. Yang ke berapa?.....Baru je masuk 39 tahun....umur tak perlu berahsia...apa nak malu.....kan?

Malam tadi ramai kawan2 hantar sms birthday..ada yang dari Malaysia, Saigon, Phuket dan yang paling jauh dari Madrid.....aku pun tak tau yang kawan aku tu simpan birhday date aku. Dan satu lagi email aku dapat dari kawan lama aku dari Michigan USA....yang ini lagi aku terkejut sebab dia simpan tarikh lahir aku rupanya. Ramai jugak yang hantar ucapan dalam FaceBuk.

Thanks pada semua atas ucapan yang diberikan. Mudahan-mudahan umurku panjang, rezekiku murah, hidupku diberkati, jodohku dipertemukan dan macam-macam benda baik lagilah.

Kat opis pun pagi tadi staff kasi surprise. Dia orang beli bunga taruk atas meja aku. Lepas tu lunch dia orang belanja makan buffet kat Legend Hotel Saigon. Thanks aku ucapkan dan really appreciate that.


Bunga tersedia atas meja aku


Hadiah dari staff-staff aku

Yang ni plak gambar masa makan-makan kat Legend Hotel Saigon - staff aku belanja lunch buffet kat sana.










Sekali lagi, selamat ulang tahun buat diriku sendiri.

10 comments:

kerol said...

hepi befday bang..smoga pjg umo & murah rzeki..amin:)

Lily.Lulu said...

bang zul
happy birthday !!

semoga dipanjangkan umur
dirahmati oleh Allah selalu

may u have a wonderful birthday this year !!

:)

hazlin said...

happy birthday!
dah 39.. semoga cepat dapat jodoh.

[siti] said...

happy belated birthday bro. Semoga semua yang diharapkan dikabulkan Tuhan, Amin.

are you said...

happy birthday, bang zoul.

may the happiness be yours forever.

amin

:)

orangrawa said...

Kerol....terimakasih diucapkan.

Lily....terimaksih jugek atas ucapan.

Kaklin.....terimakasih....inshallah tak lama lagi....kot!!!

Siti....mekasih ye.

Ayu.....thanks ya!!

lillies said...

salam....
happy belated birthday bro...
moga dimurahkan rezeki...n cepat2 dapat jodoh yg baik2 ek...
all d best to u....

orangrawa said...

Lilies,....thanks ye for the wish!!

Leez said...

happy belated birthday... ehhh...sama plak bintang...cancer kan???

Nikli said...

happy belated birthday..
semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezki hendakNye..

**bestnye ketam tuhhh..